Koop Izibirds en geef hen vleugels!

De ‘Izibird’ staat symbool voor de actie tegen kinderarmoede in Izegem. Het is een creatie van kunstenaar Theo Lefebvre, die op een ijzeren staaf zal pronken in je tuin. Eentje is mooi, drie stuks prachtig en per vijf vormen ze een sublieme kunstige installatie in je tuin.
De IZIBIRDS kunnen online besteld en betaald worden. Gezien elke creatie uniek is, vragen we je eigen Izibirds te kiezen uit het ruime aanbod dat aanwezig zal zijn in het Izovino-weekend op 9 en 10 oktober in de tuin van Kasteel Blauwhuis (telkens van 10.30 u. en 17.00 u.).
Je kan nu al een aantal Izibirds bewonderen in het Koetshuis van Kasteel Blauwhuis

Kostprijs:

1 Izibird naar keuze €90

3 Izibirds naar keuze €250

5 Izibirds naar keuze €400

Afm. Izibird: ca 20 cm. hoog / prijs incl. ijzeren staaf van 2 m.
Izibirds in je tuin zijn een blijvend kunstig symbool van je engagement tegen kinderarmoede.

KLIK OP ONDERSTAANDE BUTTON OM TE BESTELLEN

Afhaalmoment: zaterdag 9 en zondag 10 oktober  van 10.30 u. tot 17.00 u – tuin achter Kasteel Blauwhuis (voor Koetshuis).

Izibird: Project voor strijd tegen kansarmoede in Izegem

Sociale integratie van kansarme kinderen begint met deel uitmaken van het socio-culturele leven: sportclubs, jeugd- en muziekverenigingen…

Samen met deze verenigingen zullen we de (financiële) drempel verlagen en stimulansen voorzien die mee kunnen helpen de kinderen uit de vicieuze cirkel van armoede te halen.

De actie loopt in samenwerking met Het Huis van het Kind, een organisatie waar ouders en kinderen terecht kunnen voor allles rond opvoeden en opgroeien.

Meer weten

http://www.huizenvanhetkind.be/hk/